24 Ekim 2012 Çarşamba

GALATASARAY DÜZCEYE GELİYOR

Yılmaz ve Öztürk Düzce semalarında

19.10.2012 18:42:00Yorum

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk ve Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce'nin semalarında Helikopter ile keşif yaptı...


Galatasaray Kulübü 2.Başkanı Adnan Öztürk, Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Başsavcı Ramazan Solmaz; Galatasaray Kulübüne tesis yeri bulunması ve tespiti için helikopter ile Kaynaşlı ve Düzce yaylarını gezdi. Özellikle Kaynaşlı'nın Sakarca Yaylasında incelemelerde bulunan heyet belli başlı notlar aldı. Bugün helikopterle Kaynaşlı Şehir Stadına gelen Adnan Öztürk, beraberinde Vali Yılmaz ve Başsavcı Solmaz ile birlikte kulübüne spor tesisi yapılabilmesi için havadan incelemelerde bulundu. Heyet daha sonra İl Alay Komutanlığına ait sahaya iniş yaptı.
Düzce'de bir lokantada yemeklerin yenilmesinin ardından Adnan Öztük, heyetini akşam oynacak olan Gençlerbirliği-Galatasaray maçını izlemeye davet etti.Yılmaz ve Solmaz'ın teklife sıcak baktığı düşünülürken gidip gitmeyecekleri henüz belli olmadı.

Öztürk’ün helikopter ile Düzce’den ayrılmadan önce yaptığı sohbet sırasında, Vali Yılmaz, “ 300 öğrenci kapasiteli spor lisesi ile birlikte bir de Galatasaray tesisi yapılsa” şeklindeki sözlerine karşılık, “ O zaman tam çifte kavrulmuş olur” diye cevaplandırdı. Vali Yılmaz, “Birlik içinde hareket edersek bu iş olur.” Dedi.
Galatasaray TV'ye ait iki kameraman ise Adnan Öztürk'ü Düzce'de gittiği her noktada takip ederken, Helikopter ile incelemelerde de havadan görüntü alırken, Düzce basınının görüntü almasına izin verilmedi.
Enes Bektaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder