24 Ekim 2012 Çarşamba

BEŞİKTAŞ DÜZCE'YE GELİYOR
BEŞİKTAŞ DÜZCE YE GELİYOR
Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen, Beşiktaş'ın Düzce'ye yatırım yapma kararını kesinleştirdiğini belirterek, projeyi Orman Bölge Müdürlüğü'ne teslim ettiklerini açıkladı. Dağdelen ayrıca Bolu'nun atanmışları ve seçilmişlerinin söz konusu tesislerin Bolu'ya kazandırılması için iki kez Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu ziyarete gittiklerini vurgulayarak, “Düzce'den bugüne kadar dernek yönetimi dışında hiçbir yetkili böyle bir girişimde bulunmadı.” diyerek Düzce'deki bürokrat ve siyasilere çağrıda bulundu.
23 Ekim 2012 Salı - 16:25

Başkan “Düzce” dedi
Son günlerde yaygın ve yerel medyada Beşiktaş Spor Kulübü'nün sosyal tesislerinin Bolu İli Seben İlçesine yapılacağı yönünde çıkan haberler Düzce'de şaşkınlık yaratırken tesislerin yapılacağı yerle ilgili hafta sonunda önemli gelişmelerin yaşandı. Bu gelişmelerle ilgili son durumu Öncü TV'de canlı olarak yayınlanan ve Hasan Kaya'nın hazırlayıp sunduğu Sportmence'ye katılan Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Hikmet Dağdelen açıkladı.
Son günlerde çıkan haberler üzerine hafta sonu oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçı için dernek yönetimi olarak İstanbul'a gittiklerinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve tesislerden sorumlu başkan yardımcılarıyla görüştüklerini belirten Dağdelen, Başkan Orman'ın, “Bu tesisler Düzce'ye yapılacak. Ben gittim, Kurugöl'ü ve Yörükler Yaylası'nı inceledim. Çok mükemmel doğa harikası bir yer. Ayrıca TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'na 3 km'lik bir mesafede bulunan bu alan bizim için çok cazip geldiğinden burayı tercih ettik. Bolu'dan bize yapılan davet üzerine yönetimden arkadaşlarımız Bolu iline giderek Seben ilçesindeki önerilen araziyi inceledi. Orada da gölet var ancak ulaşımda büyük sıkıntı yaşanacağını gözönünde bulundurduk. Çünkü Bolu'dan 37 km dışarıda bir yayla. Oysa Kurugöl TEM Otoyolu'nun hemen yanında. Bu nedenle Pazartesi günü tesislerden sorumlu başkan yardımcıları hazırlanan projeyle birlikte Düzce Dernek Başkanımızı da yanlarına alarak Orman Bölge Müdürlüğü'ne projeyi teslim etsin.” dedi. “ şeklinde konuştu.
Projenin detayları
Dernek Başkanı Hikmet Dağdelen, “22 Ekim Pazartesi günü projemizi Ankara'ya ilgili bölge müdürüne götürdük. Bölge Müdürü proje üzerinde küçük çaplı değişiklikler yapmamızı önerdi. Bu değişiklikler hemen orada makamda yapıldı. Projede; Kurugöl'e 250 yataklı turizm amaçlı otel, 1 km üzerinde bulunan Yörükler Yaylası'na da Beşiktaş Kulübü'nün tüm branşlarında forma giyen sporcularının kamp yapmaları için yine 250 yatak kapasiteli ikinci bir otel, 3 futbol sahası, 1 çok amaçlı kapalı spor salonu, 4 tane tenis kortu yer alacak. Bize verilen bilgi ocak ayına kadar planlamanın tamamlanacağı ve daha sonra temel atma töreninin gerçekleşeceği yönünde. Bolu'nun atanmışları ve seçilmişleri söz konusu tesislerin Bolu'ya kazandırılması için kısa aralıklarla iki kez Beşiktaş Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu'nu ziyarete gitti ve Bolu'ya davet etti. Düzce'den bugüne kadar dernek yönetimi dışında hiçbir yetkili böyle bir girişimde bulunmadı. Bu proje Beşiktaş'ın projesi değil, Düzce'nin projesidir. Bu nedenle valimiz, belediye başkanımız, milletvekillerimiz başta olmak üzere sivil toplum kuruluşu başkanlarımızı da bir organizasyonla İstanbul'a giderek, başkan ve yönetim kurulunu ziyaret etmelerini bekliyoruz. Hatta bu ziyaret Beşiktaş'ın İstanbul'da oynayacağı birer maç öncesinde de gerçekleşebilir. Ben bu organizasyonu yapmaya hazırım. Düzce'yi yönetenlerden bu konuda destek bekliyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder